Ön offline van
StohlAndras_banner_960x390px.jpg

Így ünnepli Stohl András a karácsonyt – interjú az Auchan Korzó márkanagykövetével


Szeptember óta dolgozol az Auchan Korzó márkanagyköveteként, hogy érzed magad ebben a szerepben? Mennyivel került közelebb hozzád a márka?

Nagyon megtisztelve érzem magam, hogy ennek a márkának a nagykövete lehetek. A felkérés előtt is sokat jártam a Dunakeszi Auchan Korzóba, de mióta nagykövet lettem természetesen még közelebb, ha lehet így mondani magaménak érzem ezt a márkát.

Vannak kedvenc helyeid az Auchan Korzókon, és ha igen, melyek azok?
 
Nincs kifejezetten kedvenc helyem, de annak nagyon örülök, hogy bármelyik Auchan Korzón járok csak nívós üzleteket találok. Azt is nagyon szeretem, hogy ha vásárlás közben megéhezek az ételudvarban egészséges és finom ételek közül tudok választani.


Milyen Lékai-Kiss Ramónával együtt dolgozni, hiszen nemcsak az Auchan Korzó nagyköveteként, hanem a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként is láthatunk benneteket együtt?

Ramival a viszonyunk bátran mondhatom, hogy baráti. Nagyon régóta ismerem, könnyen tudunk együtt dolgozni, és fél szavakból is megértjük már egymást.

Jászai Mari-díjas színművész vagy komoly színházi és filmes szerepekkel a hátad mögött, emellett műsorvezetőként, influenszerként és az Auchan Korzó márkanagyköveteként is helyt állsz – melyik területet tartod a legfontosabbnak? Hogy definiálod magad – színművész, műsorvezető, esetleg médiasztár?

Elsősorban színésznek tartom magam, de több mint 20 év televíziózás után talán szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a műsorvezetéshez is értek. Az influenszerséget még tanulom, kell is, mert biztos vagyok benne, hogy ez a jövő.
 
A sok munka közepette jut időd pihenésre is? Hogy néz ki nálatok egy családi kikapcsolódós hétvége?

Odafigyelünk rá, hogy sok minőségi időt tölthessünk együtt. Ha az időjárás engedi gyakran járjuk családosan a természetet, ha nem, akkor otthon foglaljuk le magunkat – pl. társasozunk, focizok a kisfiammal vagy összebújva mozizok a feleségemmel.
Amikor megosztottuk a követőinkkel, hogy te leszel az Auchan Korzó egyik márkanagykövete nagyon sok lájkot és kedves hozzászólást kaptunk, és a posztjaid azóta is népszerűek – mit gondolsz, miért szeretnek ennyire az emberek?

Nagyon megtisztelő, hogy az emberek bizalmát élvezem, hiszen bármelyik munkámat vesszük - színház, tévé, influenszer - nagyon fontos, hogy az emberek pozitívan, nyitottan álljanak hozzám. Nem tudom mi az oka, de hálás vagyok nekik.

53 éves vagy és nagyon jól tartod magad – mit teszel az egészséged megőrzéséért?

A feleségem nagyon figyel arra, hogy egészségesen táplálkozzam, a hobbijaim is mind jó fizikumot követelnek (lovaglás, vadászat). De van egy 6 éves kisfiam, aki egy percre sem engedi, hogy a kanapén tunyuljak 😊.

Közeleg a szeretet ünnepe. Nálatok hogy zajlik a karácsonyi készülődés?

Mi már novemberben elkezdtük feldíszíteni a lakást. Az ünnepi vacsorát a párom szokta elkészíteni, és természetesen segítek neki, amiben csak tudok. Műfenyőnk van, mert erdőjáró emberként nem tartom helyesnek, hogy három napért több ezer fát kivágnak. Az ünnep minőségéből, a hangulatából nem vesz el semmit. Viszont így védjük a természetet és csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat is. Az ajándékokat már majdnem mind megvettük, már csak be kell őket csomagolni.

Mi volt a legszebb ajándék, amit életedben kaptál?

Természetesen a négy csodálatos gyermekem. A kicsik meg szoktak lepni saját készítésű  ajándékokkal, attól kedvesebbet nem tudok elképzelni.

Hol töltitek az idei ünnepeket? Van már tervetek szilveszterre?

Mint minden évben 23-án a párommal együtt várjuk karácsonyi vacsorára a kicsiket és a nagylányaimat a párjaikkal együtt. 24-én a két kicsivel és az anyukájukkal ünneplek, 25-én pedig a szüleinket látogatjuk meg. A szilvesztert minden évben a barátainkkal töltjük.

Mit üzensz az Auchan Korzó Hírlevél olvasóinak?

Kívánom, hogy legyen békés, boldog karácsonyuk, és ami manapság talán a legfontosabb egészségben gazdag boldog új évük! 
Oszd meg